PEC® oszloppapucs — Egyszerű, gyors és biztonságos nagy teherbírású oszlop kapcsolatok

A PEC® oszloppapucsok gyors és biztonságos kapcsolatot biztosítanak az előregyártott szerkezetekben nagy igénybevétel esetén is. A PEC® oszloppapucsok különböző típusú előregyártott pilléreknél alkalmazhatóak.

A PEC® oszloppapucsok a PPM® vagy a COPRA® hüvelyes tőcsavarokkal azonnali nyomatékbíró, merev kapcsolatot létesítenek. Az oszloppapucsok az előregyártott oszlopba, míg a tőcsavarok az alaptesbe vagy másik oszlopba kerülnek beépítésre. Beépítés során az oszlopok a tőcsavarokra ültetjük, melyeket az alsó anyák csavarásával szintezhetünk be. Végül az oszlop és az alaptest közti részt kiöntik nem zsugorodó habarccsal, ettől fogva a kapcsolat nyomatékbíró kapcsolatként funkcionál.

Az anyák meghúzása után a kapcsolat képes felvenni az építési állapot terheit. Ezért ideiglenes megtámasztásra legtöbb esetben nincs szükség. Általában négy oszloppapucs elegendő a nyomatékbíró kapcsolat kialakítására. A Peikko termékpalettáján megtalálhatóak további kiegészítő elemek, melyek segítségével az oszloppapucsok elhelyezése jelentősen könnyebb lesz a zsaluzatban.

PEC®

Méretek

Részletes műszaki információk

Átfogó termékinformációk, mint teherbírások, szükséges kiegészítő vasalás, betonminőség, alkalmazási korlátozások, stb. a Technikai leírásban találhatóak.

Download design tools

Peikko Designer®

Magába foglalja az európai tervezési normák és nyelvek széles skáláját. Peikko Designer® alábbi modulokat tartalmazza:

  • Oszlop kapcsolatok
  • Átszúródás elleni vasalatok
  • Rögzítőlemezek

A modern és felhasználóbarát kezelőfelület interaktív 3D grafikán alapszik.

Peikko Eszköztár Revit-hez és AutoCAD-hez

A Peikko Eszköztárban könnyen elérhető az összes termék Revit-hez és AutoCAD-hez. A Peikko Eszköztár az alábbi programokat támogatja: Autodesk Revit, AutoCAD és AutoCAD LT 2016, 2017 és 2018-es változatait. Termék információkat tartalmaz és automatikus értesítést küld az elérhető frissítésekről.

Tekla Structures

Ingyen elérhetőek Peikko elemek és kacsolatok Tekla modellekhez. A riport sablon segítségével tudunk összesítést készíteni a Peikko termékekről. A plugin-ok tartalmazzák az alkalmazott termékekről szóló linkeket és videókat. Könnyen elérhetőek a frissítések.

Kapcsolat

Takács Ádám

Értékesítő mérnök

DELTABEAM, előregyártott- és monolit szerkezetek, dilatációs profilok, emelőszerelvények

Tel. +36 1 269-5463
Mob. +36 70 490-7395
adam.takacs@peikko.com

Vaszilkó Tamás

Értékesítő mérnök

Tel. +36 1 269-5463
Mob. +36 30 162 1342
tamas.vaszilko@peikko.com

Mikus Bence

Értékesítő mérnök

Tel. +36 1 269 5463
Mob. +36 31 200 1462
bence.mikus@peikko.com