TERADOWEL és ULTRADOWEL teherátadó lemezek — Vezető teherátadási képességű rendszer

A TERADOWEL és az ULTRADOWEL olyan költséghatékony teherátadási lemezek, amelyeket olyan szabad mozgást biztosító betonpadlókhoz terveztek, ahol a hagyományos, fa-zsaluzatot alkalmaznak. Alkalmazhatóak bármilyen típusú padló esetén, hézaggal ellátott vagy hézagmentes, alaplemezzel vagy cölöpökkel gyámolított padló esetén.

A TERADOWEL és az ULTRADOWEL olyan nem folytonos, terheket lemezek segítségével átadó rendszer, amelyet a szabadon mozgó betonpadlókhoz terveztek. A rendszer lehetővé teszi a betonpadlók zsugorodását, hőtágulását síkra merőleges és párhuzamos irányban, elkerülve az ilyenkor keletkező repedéseket, miközben minimalizálja a lemezek egymáshoz viszonyított függőleges elmozdulását. Kiküszöbölhető a lemezblokkok teljes mértékű összekapcsolódásának kockázata, amit a hagyományos teherátadó rudak alkalmazásánál tapasztalni lehet.

A TERADOWEL és az ULTRADOWEL legfeljebb 20 mm nagyságú megnyílásnál használható. Alkalmazható bármilyen típusú padló esetén, hézaggal ellátott vagy hézagmentes, alaplemezzel vagy cölöpökkel gyámolított padló esetén. A műanyag hüvelyek lehetővé teszik az acél lemezek 10 mm-es hosszirányú elmozdulását. A TERADOWEL és az ULTRADOWEL fekete acél vagy horganyzott acél kivitelben kaphatóak, attól függően, hogy bel- vagy kültéri alkalamzásra kerülnek.

Típusok

TDC 6

A TDC 6 kör alakú lemez 15 mm nagyságú megnyílásig alkalmazható.

Méretek

Részletes műszaki információk

Átfogó termékinformációk, mint teherbírások, szükséges kiegészítő vasalás, betonminőség, alkalmazási korlátozások, stb. a Technikai leírásban találhatóak.

Típusok

UDR 8

Az UDR 8 táglalp alakú lemez 15-20 mm széles megnyílás esetén alkalmazható cölöpökkel megtámasztott ipari padlók esetén.

Méretek

Részletes műszaki információk

Átfogó termékinformációk, mint teherbírások, szükséges kiegészítő vasalás, betonminőség, alkalmazási korlátozások, stb. a Technikai leírásban találhatóak.

Download design tools

Peikko Eszköztár Revit-hez és AutoCAD-hez

A Peikko Eszköztárban könnyen elérhető az összes termék Revit-hez és AutoCAD-hez. A Peikko Eszköztár az alábbi programokat támogatja: Autodesk Revit, AutoCAD és AutoCAD LT 2016, 2017 és 2018-es változatait. Termék információkat tartalmaz és automatikus értesítést küld az elérhető frissítésekről.

Kapcsolat

Takács Ádám

Értékesítő mérnök

DELTABEAM, előregyártott- és monolit szerkezetek, dilatációs profilok, emelőszerelvények

Tel. +36 1 269-5463
Mob. +36 70 490-7395
adam.takacs@peikko.com

Vaszilkó Tamás

Értékesítő mérnök

Tel. +36 1 269-5463
Mob. +36 30 162 1342
tamas.vaszilko@peikko.com

Mikus Bence

Értékesítő mérnök

Tel. +36 1 269 5463
Mob. +36 31 200 1462
bence.mikus@peikko.com