R&D

A Peikko nagy hangsúlyt fektet az R&D-re. A Peikko számos új és innovatív megoldást vezetett be, amelyek idővel általánosan elterjedtek a kivitelezésben. Jó példa erre az oszloppapucsokkal és tőcsavarokkal kialakított oszlop kapcsolat. A Peikko aktív résztvevője a szabványosítási munkáknak és nagy nemzetközi kutatási projekteknek. Együttműködés a vezető kutató intézetekkel.

Kutatás

A kapcsolati megoldások viselkedésének pontos ismerete érdekében a Peikko magasabb szintű kutatásokat folytat, mint amit a szabványok vagy termék minősítések előírnak. A cél, hogy átfogó képet kapjunk miként is viselkednek a kapcsolatok és a Peikko megoldásai.

A szerkezetek ellenállásának vizsgálatát különböző terhelési típusokkal végezzük, például statikus, hő-, dinamikus, szeizmikus és fáradási. A szerkezeti ellenállás mellett elemezik a szerkezet viselkedését, például deformációkat, duktilitást, energiaeloszlást, száradást és hőtágulást.

Termékfejlesztés

A Peikko termékek gyorsabbá, egyszerűbbé és megbízhatóbbá teszik a kivitelezést. Termékfejlesztések az ügyfél- vagy piaci igények alapján kezdődnek. Célunk befolyással lenni az építési folyamatra, a kiválasztott technikai megoldástól kezdve az építési fázisokon át egészen az építmény használatba vételétől annak teljes életciklusán.

Még ha a Peikko globálisan is működik, fontosnak tartjuk annak biztosítását, hogy termékeink megfeleljenek a helyi előírásoknak és illeszkedjenek a helyi gyakorlatba. Így termékeink biztonságosan használhatóak teljes életciklusuk alatt.

 

Ingyenes tervezői eszközök

A Peikko különböző eszközökkel áll a tervező mérnökök segítségére, úgy mint a műszaki leírások, kapcsolati kialakításokat méretező szoftver, elemek a szerkezet modellezéséhez és beépítési útmutatók.

Tudj meg többet tervezői eszközeinkről.