Peikko-megoldások tervezőknek

A Peikko Designer® használatának megkezdése

Az ingyenes Peikko Designer® segítségével megteheti az első lépést a gyorsabb, biztonságosabb és hatékonyabb tervezés felé. E szoftver segít kiválasztani a szerkezeteihez legmegfelelőbb Peikko-termékeket.

Dokumentumok megtekintése

Műszaki leírásokat, jóváhagyásokat, tanúsítványokat és más dokumentumokat keres? Ne kutasson tovább, itt mindet megtalálja!

Rajzolás és modellezés folytatása

Szeretné felhasználni a terveiben a Peikko termékeit? 2D-s és 3D-s eszközeink segítségével befejezheti a tervezést.

Támogatás kérése

Elkötelezett tervezői és mérnöki csapatunk mindig örömmel segít, hogy Ön nagyszerű terveket készíthessen a Peikko termékeivel.

Tanulmányok és Szakmai cikkek

Tanulmányokat és szakmai cikkeket teszünk közzé, hogy szélesebb betekintést nyújtsunk a Peikko termékeinek és megoldásainak jellemzőibe. A legújabb tanulmányokat és cikkeket megtalálja publikációk számára fenntartott oldalunkon.

Webináriumok

Webináriumaink segítségével Ön és minden más érdeklődő naprakész információkat szerezhet a Peikko által kínált termékekről, eszközökről és lehetőségekről. Mindig az elsők között értesülhet a termékeinkkel és tervezőeszközeinkkel kapcsolatos legújabb hírekről.

A közelgő webináriumok listáját megtalálja eseményekkel foglalkozó oldalunkon. A múltban lezajlott webináriumaink felvételét megtalálja a következő oldalon: peikko.com/webinars.

Termék és tervezőeszköz hírek

Mindig az elsők között értesülhet a termékeinkkel és tervezőeszközeinkkel kapcsolatos legújabb hírekről.