Dokumentumok megtekintése

Műszaki leírások, amelyek segítik a munkában

Műszaki leírásokkal és alkalmazási útmutatókkal segítjük Önt. Az alábbi keresési funkcióval megtalálja a kézikönyvek és az utasítások lefordított változatát is, és ha nincs meg, amit keres, tudassa velünk, és a lehető leghamarabb segítünk.

A jogi követelmények teljesítését segítő tanúsítványok és jóváhagyások

Webhelyeink termékekkel foglalkozó részén, valamint az egyes termékoldalakon megtalálja a jóváhagyásokat, a tanúsítványokat és a CE-, DoP- és DoC-jelölésekhez kapcsolódó dokumentumokat.

Az Európai Műszaki Értékelések (ETA-k) igazolják, hogy az adott termék megfelel a piac előírásainak (CE-jelölés), vagy tanúsítják, hogy a termék kiváló műszaki paraméterekkel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően még a legnagyobb igénybevétellel járó alkalmazásokban is használható.

Termékek

EPD-k és irányítási rendszerek tanúsítványai

Környezetvédelmi terméknyilatkozataink (EPD-k) és az irányítási rendszerekhez kapcsolódó tanúsítványok garantálják, hogy a Peikko egységeiben konzisztensen magas minőségű termékek és szolgáltatások kapnak helyet. Vállalati szabványainkat folyamatosan fejlesztjük az aktuális piaci igényeknek megfelelően.

Környezetvédelmi terméknyilatkozatainkat és irányítási rendszerekhez készült tanúsítványainkat megtalálja weboldalaink minőséggel foglalkozó részében.

Minőség, környezetvédelem, egészség és biztonság