Column Connection

Ezzel a megoldással kiválaszthatja és kiszámíthatja az előre gyártott oszlopkapcsolatokhoz használandó Peikko oszloppapucsok és lehorgonyzó tőcsavarok megfelelő kombinációját, valamint a pillér-alapozás kapcsolathoz használandó Peikko lehorgonyzó tőcsavarokat.

A Column Connection modul képes több különböző terhelési helyzetben is meghatározni a csavarozott oszloppapucs-csatlakozások kapacitását és ellenállását. A cél, hogy megoldást kínáljunk az oszlopok, gerendák és lábazatok csavarozott és habarcsos kapcsolatainál előforduló összetett terhelési helyzetekre. Tetszőleges számú terhelési esetet készíthet elő, amelyeket aztán importálhat az Excelből, majd 2D-s AutoCAD-rajzokat hozhat létre ezek alapján.

Jelentkezzen be a letöltéshez

A tervezés hatóköre

A Column Connection modul funkcióval csavarokat, oszloppapucsokat és további vasalásokat tervezhet a különféle terhelési esetekhez és kombinációkhoz, és az összes meghibásodási esetre felkészülhet.

A tervezéssel és a kapacitással kapcsolatos eredmények, valamint a meghatározó terhelési esetek grafikonokon, szövegesen és nyomtatható dokumentumok formájában egyaránt megjeleníthetők.

Eredmények és jelentések

Az Column Connection modul létrehoz Önnek egy jelentést, amely tartalmazza a részletes szerkezeti számításokat, a csavarok kiegészítő vasszerelési adatait, valamint a lehorgonyzó tőcsavar elhelyező sablonjának kódját.

A számításoknál megadhatja, hogy az Európai Műszaki Engedélyek, az EN Eurocode szabványok és ezek országos függelékei, vagy az ACI 318 tervezési szabályait kívánja-e használni.

Képek

További Peikko Designer® modulok

Anchor Plate

Ezzel a megoldással kiválaszthat egy Peikko horgonylemezt a szabványos méreteink közül, vagy megtervezheti a saját rögzítőlemezét, amely illeszkedik a szerkezeti terveihez.

Punching Reinforcement

Tervezzen átszúródási vasalást födémekhez, alaplemezekhez és lábazatokhoz.

DELTABEAM SELECT

Ismerje meg, milyen vékony födémeket tervezhet a DELTABEAM® segítségével!