DELTABEAM SELECT

Ismerje meg, milyen vékony födémeket tervezhet a DELTABEAM® segítségével!

Ismerje meg az elérhető DELTABEAM® profilt, és mentse projektjeit és tervezési eseteit – a terveket emellett ki is nyomtathatja, így munkatársainak is egyszerűen megmutathatja.

Ne feledje, hogy a gerenda végleges megtervezését és az egyes gerendák méreteinek meghatározását mindig a Peikko végzi – a DELTABEAM SELECT megjeleníti Önnek a tartózkodási helye alapján javasolt kapcsolattartókat.

A DELTABEAM SELECT a Peikko Designer® szolgáltatásban regisztrált hitelesítő adatokkal is használható. Nem kötelező bejelentkezni, de ha megteszi, hozzáfér a modul összes funkciójához. A DELTABEAM SELECT online eszköz, így nincs szükség telepítésre, és mindig hozzáfér a szolgáltatás naprakész verziójához.

Használat megkezdése

Képek

További Peikko Designer® modulok

Column Connection

Ezzel a megoldással kiválaszthatja és kiszámíthatja az előre gyártott oszlopkapcsolatokhoz használandó Peikko oszloppapucsok és lehorgonyzó tőcsavarok megfelelő kombinációját, valamint a pillér-alapozás kapcsolathoz használandó Peikko lehorgonyzó tőcsavarokat.

Anchor Plate

Ezzel a megoldással kiválaszthat egy Peikko horgonylemezt a szabványos méreteink közül, vagy megtervezheti a saját rögzítőlemezét, amely illeszkedik a szerkezeti terveihez.

Punching Reinforcement

Tervezzen átszúródási vasalást födémekhez, alaplemezekhez és lábazatokhoz.