FLOOR JOINT

Segítünk megkeresni a tervhez leginkább megfelelő padlódilatációs elemet!

A Peikko Designer® FLOOR JOINT eszköz segít a szerkezetépítő mérnököknek a Peikko szabad mozgást engedő dilatációs rendszerének felhasználásában. Az eszköz segít meghatározni a teherátadást a dilatációs elemben, valamint ellenőrzi a kiválasztott padlódilatációs rendszer ellenállásának tervezési értékét.

A Peikko Designer® FLOOR JOINT számításai az elismert tervezési módszereket és bevált gyakorlatokat követik, köztük a TR34 negyedik kiadását (Betonból készült ipari padlók).

A padlódilatációs elem típusától függően az eszköz többféle teherátadási rendszert kínál, köztük kör, téglalap alakú korongokat és diamond korongokat. A Peikko Designer® FLOOR JOINT tervezési jelentést is biztosít, amely a meghatározott terhelésekhez viszonyított kihasználtsági arányt is tartalmazza. A tervezési jelentések nyomtatható formátumban is elérhetők.

A Peikko Designer® FLOOR JOINT egy ingyenes online eszköz.

Használat megkezdése

Képek

További Peikko Designer® modulok

Column Connection

Ezzel a megoldással kiválaszthatja és kiszámíthatja az előre gyártott oszlopkapcsolatokhoz használandó Peikko oszloppapucsok és lehorgonyzó tőcsavarok megfelelő kombinációját, valamint a pillér-alapozás kapcsolathoz használandó Peikko lehorgonyzó tőcsavarokat.

Anchor Plate

Ezzel a megoldással kiválaszthat egy Peikko horgonylemezt a szabványos méreteink közül, vagy megtervezheti a saját rögzítőlemezét, amely illeszkedik a szerkezeti terveihez.

Punching Reinforcement

Tervezzen átszúródási vasalást födémekhez, alaplemezekhez és lábazatokhoz.