BECO® gerendapapucs

Megbízható termék különféle típusú előregyártott gerendákhoz. A BECO® gerendapapucsok a COPRA® belsőmenetes lehorgonyzóelemekkel használhatók. A széles termékválaszték a kicsitől a nagy terhelésig a legtöbb terhelési állapothoz megfelelő.

A BECO® gerendapapucs az előregyártott vasbeton gerendák és oszlopok közötti költséghatékony, nyomatékbíró kapcsolatot biztosító szerelvény.

A gerenda-oszlop kapcsolatok gerendapapucsok és belsőmenetes lehorgonyzóelemek segítségével alakíthatók ki. A gerendapapucsok az előregyártott gerendákba, a belsőmenetes lehorgonyzóelemek az oszlopokba vannak előre bebetonozva. Az építés helyszínén a gerendákat konzolokra helyezik, majd a megfelelő pozíció beállítása után menetes szárak segítségével a belsőmenetes lehorgonyzóelemekhez rögzítik. A gerenda és az oszlop közötti kapcsolatot a gerenda terhelése előtt ki kell önteni habarccsal. Miután a habarcs megszilárdult, a kapcsolat a vasbeton szerkezetekkel egyenértékűen fog viselkedni.

BECO®

Méretek

Részletes műszaki információk

Átfogó termékinformációk, mint teherbírások, szükséges kiegészítő vasalás, betonminőség, alkalmazási korlátozások, stb. a Technikai leírásban találhatóak.

Kapcsolat

Takács Ádám

Értékesítő mérnök

DELTABEAM, előregyártott- és monolit szerkezetek, dilatációs profilok, emelőszerelvények

Tel. +36 1 269-5463
Mob. +36 70 490-7395
adam.takacs@peikko.com

Vaszilkó Tamás

Értékesítő mérnök

Tel. +36 1 269-5463
Mob. +36 30 162 1342
tamas.vaszilko@peikko.com

Mikus Bence

Értékesítő mérnök

Tel. +36 1 269 5463
Mob. +36 31 200 1462
bence.mikus@peikko.com