PD átlós átkötő — Szigetelt szendvics falpanelekhez

A PD átlós átkötők olyan vasalatok, amelyek a szendvicsfalak külső és belső vasbeton kérgeinek összekapcsolására szolgálnak. A külső és belső rudak fekete vagy rozsdamentes, míg az átlósak csak rozsdamentes acélból készülnek.

Az átkötők olyan összekötő vasalatok, melyek a szendvicsfalak vasbeton kérgeinek összekapcsolására szolgálnak. A külső és belső rudak fekete vagy rozsdamentes, míg az átlósak csak rozsdamentes acélból készülnek. A kéreg elemek anyagminőségét a kitettségi osztály és a betonfedés határozza meg. Az átlós elemek biztosítják a teherátadást a beton kérgek között az elem teljes magasságában.

A szendvicsfalak tervezése azon az elven alapszik, miszerint a külső szerkezeti terhek az átkötő vas szakítószilárdságánál nem lehetnek nagyobbak. A választék a 100–340 mm hőszigetelési vastagságú és a legfeljebb 3 méter magas, 7 méter széles panelekhez kínál termékeket. Nagyobb felület esetén vegye fel a kapcsolatot a Peikko képviselőivel.

Szendvicsfalak emeléséhez a rozsdamentes acélból készült PNLF emelőhurkot ajánljuk.

PD átlós átkötő

Méretek

T* = Ajánlott hőszigetelési vastagság

Részletes műszaki információk

Átfogó termékinformációk, mint teherbírások, szükséges kiegészítő vasalás, betonminőség, alkalmazási korlátozások, stb. a Technikai leírásban találhatóak.

Tekla Structures

Ingyen elérhetőek Peikko elemek és kacsolatok Tekla modellekhez. A riport sablon segítségével tudunk összesítést készíteni a Peikko termékekről. A plugin-ok tartalmazzák az alkalmazott termékekről szóló linkeket és videókat. Könnyen elérhetőek a frissítések.

Kapcsolat

Takács Ádám

Értékesítő mérnök

DELTABEAM, előregyártott- és monolit szerkezetek, dilatációs profilok, emelőszerelvények

Tel. +36 1 269-5463
Mob. +36 70 490-7395
adam.takacs@peikko.com

Vaszilkó Tamás

Értékesítő mérnök

Tel. +36 1 269-5463
Mob. +36 30 162 1342
tamas.vaszilko@peikko.com

Mikus Bence

Értékesítő mérnök

Tel. +36 1 269 5463
Mob. +36 31 200 1462
bence.mikus@peikko.com