Tőcsavarok falpapucsokhoz — Csavarozott falkapcsolatokhoz

A tőcsavarok a speciális AL-alátétlemzekkel együtt a SUMO® falpapucsokhoz használatosak. A minősített HPM® és PPM® tőcsavarok alapján készülnek. A termékválaszték megfelelővé teszi kisebb és nagyobb teherbírást igénylő kapcsolatokhoz is.

A falpapucsokhoz tartozó tőcsavarok húzó-, nyomó- és nyíróerőket közvetítenek a vasbeton alapszerkezetre (például az alapozásra). A csavarok a normál HPM® és PPM® tőcsavarok alapján készülnek, és a speciálisan kialakított AL-alátétekkel együtt szállítjuk.

Két típust különböztetünk meg: hosszú tőcsavar (P típus), melyet toldásokhoz használunk és a rövid tőcsavar (L típus) kovácsolt fejjel, alapozáshoz történő rögzítéshez.

A hosszú tőcsavarok a húzó- és nyomóerőket a bordás acél tapadásával adják át, míg a rövid tőcsavarok a kovácsolt fej és a bordás acélfelület segítségével közvetítik az erőket.

Peikko Eszköztár Revit-hez és AutoCAD-hez

A Peikko Eszköztárban könnyen elérhető az összes termék Revit-hez és AutoCAD-hez. A Peikko Eszköztár az alábbi programokat támogatja: Autodesk Revit, AutoCAD és AutoCAD LT 2016, 2017 és 2018-es változatait. Termék információkat tartalmaz és automatikus értesítést küld az elérhető frissítésekről.

Tekla Structures

Ingyen elérhetőek Peikko elemek és kacsolatok Tekla modellekhez. A riport sablon segítségével tudunk összesítést készíteni a Peikko termékekről. A plugin-ok tartalmazzák az alkalmazott termékekről szóló linkeket és videókat. Könnyen elérhetőek a frissítések.

Kapcsolat

Takács Ádám

Értékesítő mérnök

DELTABEAM, előregyártott- és monolit szerkezetek, dilatációs profilok, emelőszerelvények

Tel. +36 1 269-5463
Mob. +36 70 490-7395
adam.takacs@peikko.com

Vaszilkó Tamás

Értékesítő mérnök

Tel. +36 1 269-5463
Mob. +36 30 162 1342
tamas.vaszilko@peikko.com

Mikus Bence

Értékesítő mérnök

Tel. +36 1 269 5463
Mob. +36 31 200 1462
bence.mikus@peikko.com