WELDA® rögzítőlemezek

A WELDA® rögzítőlemezek széleskörűen alkalmazhatóak kis és közepes terhek betonra történő átadására. Használhatóak keskeny és vékony szerkezetekben egyaránt, mint például falpanelek. A lemezre hegesztett fejes csapok lehetővé teszik az egyszerű elhelyezést a vasalatban.

A WELDA® rögzítőlemezek kis és közepes terheket hegesztett kapcsolattal adják át a betonszerkezetre. Elsősorban keskeny és vékony szerkezetekhez lettek kialakítva, mint falpanelek vagy födémek, de alkalmazható gerendák vagy pillérek esetén is.

A standard WELDA® rögzítőlemezek különböző méretben elérhetőek 50 mm x 100 mm-től egészen a 400 mm x 2000 mm-ig. Ezen mérettartomány alkalmassá teszi kis, nagy és összetett elemekből álló hegesztési kapcsolatok kialakítását. A lemez vastagsága 8 mm-től 20 mm-ig terjed, ezáltal a termék magassága 68 mm és 170 mm közé esik. A lemez és a csapok különböző anyagkombinációban elérhetőek.

A WELDA® rögzítőlemezek mérete és alakja az ügyfél igényeinek megfelelően egyedileg módosítható. Kérésre a lemez megmunkálható, például furatolható vagy egyéb elemek hegesztehtőek a lemez felületére.

WELDA® rögzítőlemezek az ETA-16/0430 alapján CE jelöléssel rendelkeznek. A CE jelöléssel ellátott WELDA® rögzítőlemezek teljesítik a rögzítőlemezekre vonatkozó alapvető követelményeket. Peikko az egyetlen olyan vállalat Európában, aki ETA minősítéssel rendelkező rögzítőlemezeket szállít, az ETA határozza meg az elem teljesítményét és pontos viselkedését a termék teljes életciklusa alatt a szerkezetben.

WELDA® rögzítőlemezek

Méretek

Részletes műszaki információk

Átfogó termékinformációk, mint teherbírások, szükséges kiegészítő vasalás, betonminőség, alkalmazási korlátozások, stb. a Technikai leírásban találhatóak.

Download design tools

Peikko Designer®

Magába foglalja az európai tervezési normák és nyelvek széles skáláját. Peikko Designer® alábbi modulokat tartalmazza:

  • Oszlop kapcsolatok
  • Átszúródás elleni vasalatok
  • Rögzítőlemezek

A modern és felhasználóbarát kezelőfelület interaktív 3D grafikán alapszik.

Peikko Eszköztár Revit-hez és AutoCAD-hez

A Peikko Eszköztárban könnyen elérhető az összes termék Revit-hez és AutoCAD-hez. A Peikko Eszköztár az alábbi programokat támogatja: Autodesk Revit, AutoCAD és AutoCAD LT 2016, 2017 és 2018-es változatait. Termék információkat tartalmaz és automatikus értesítést küld az elérhető frissítésekről.

Tekla Structures

Ingyen elérhetőek Peikko elemek és kacsolatok Tekla modellekhez. A riport sablon segítségével tudunk összesítést készíteni a Peikko termékekről. A plugin-ok tartalmazzák az alkalmazott termékekről szóló linkeket és videókat. Könnyen elérhetőek a frissítések.

Kapcsolat

Takács Ádám

Értékesítő mérnök

DELTABEAM, előregyártott- és monolit szerkezetek, dilatációs profilok, emelőszerelvények

Tel. +36 1 269-5463
Mob. +36 70 490-7395
adam.takacs@peikko.com

Vaszilkó Tamás

Értékesítő mérnök

Tel. +36 1 269-5463
Mob. +36 30 162 1342
tamas.vaszilko@peikko.com

Mikus Bence

Értékesítő mérnök

Tel. +36 1 269 5463
Mob. +36 31 200 1462
bence.mikus@peikko.com