DELTABEAM® product information (HU) — Vékony födémrendszer mely nem igényel külön tűzvédelemi bevonatot

A DELTABEAM® egy öszvér szerkezetű, kis födémvastagságot eredményező rendszer többszintes épületekhez. Az épület egész élettartama alatt rugalmas berendezést, és egyszerű gépészeti szerelést tesz lehetővé.

A DELTABEAM®et úgy tervezték, hogy szerkezeti elemként használható legyen minden általános födémtípushoz: körüreges födémpanelekhez, zsaluzó kéregpanelekhez. Acéllemezes öszvér födémekhez, trapézlemezes födémekhez és monolit vasbeton födémekhez. Lehetővé teszi a kis szerkezeti vastagságot, és a födém síkjában erősíti a szerkezeti vázat.

A DELTABEAM® külön tűzvédő bevonat nélkül akár az R120-as tűzvédelmi követelményeknek is megfelel.

DELTABEAM®

A DELTABEAM®-et úgy tervezték, hogy szerkezeti elemként használható legyen minden általános födémtípushoz: körüreges födémpanelekhez, zsaluzó kéregpanelekhez, öszvér-, trapézlemezes és monolit födémekhez. Lehetővé teszi a kis szerkezeti vastagságot, a födém síkjában erősíti a szerkezeti vázat.

DELTABEAM® akár 4 óra tűzállósággal rendelkezik utólagos tűzvédelem nélkül.

Méretek

*standard méretek, hacsak a Megrendelő másként nem igényli (minimum 20 mm)
**az oldalsó lukak c/c középponti távolsága minden esetben 300 mm

Részletes műszaki információk

Átfogó termékinformációk, mint teherbírások, szükséges kiegészítő vasalás, betonminőség, alkalmazási korlátozások, stb. a Technikai leírásban találhatóak.

Peikko Eszköztár Revit-hez és AutoCAD-hez

A Peikko Eszköztárban könnyen elérhető az összes termék Revit-hez és AutoCAD-hez. A Peikko Eszköztár az alábbi programokat támogatja: Autodesk Revit, AutoCAD és AutoCAD LT 2016, 2017 és 2018-es változatait. Termék információkat tartalmaz és automatikus értesítést küld az elérhető frissítésekről.

Tekla Structures

Ingyen elérhetőek Peikko elemek és kacsolatok Tekla modellekhez. A riport sablon segítségével tudunk összesítést készíteni a Peikko termékekről. A plugin-ok tartalmazzák az alkalmazott termékekről szóló linkeket és videókat. Könnyen elérhetőek a frissítések.

DeltabeamTool

A DeltabeamTool segítségével DELTABEAM®-ek kiosztási- és részletrajzai is elkészíthetőek AutoCAD-ben. A felhasználó választhat a gerenda típusok és nézetek közt, illetve megadhatja a kezdő és a végpontokat. Az alkalmazással megadható a ferde gerendavég és a lyuk-kiosztás. A DeltabeamTool automatikusan egyedi azonosítóval látja el a DELTABEAM®-eket. A gerenda listát felviheti a felhasználó a rajzra vagy exportálhatja Excelbe. Minden egyes DELTABEAM® megrajzolható a kiosztási terv alapján.

Kapcsolat

Takács Ádám

Értékesítő mérnök

DELTABEAM, előregyártott- és monolit szerkezetek, dilatációs profilok, emelőszerelvények

Tel. +36 1 269-5463
Mob. +36 70 490-7395
adam.takacs@peikko.com

Vaszilkó Tamás

Értékesítő mérnök

Tel. +36 1 269-5463
Mob. +36 30 162 1342
tamas.vaszilko@peikko.com

Mikus Bence

Értékesítő mérnök

Tel. +36 1 269 5463
Mob. +36 31 200 1462
bence.mikus@peikko.com