PCs® konzol — Rejtett konzol oszlop gerenda kapcsolatához

A PCs® konzolok olyan rendszert alkotnak, melyek beépülő részei sík betonfelületet biztosítanak, míg a csavarral rögzíthető konzol kiválóan beállítható és nagy teherbírású. A PCs® konzolrendszer a maximális padlómagasság elérése mellett egy mutatós gerenda-pillér kapcsolatot eredményez.

A PCs® konzolra ültethető acél, vasbeton és öszvérgerenda, mint például a Peikko DELTABEAM® gerenda, illetve falak. A PCs® rejtettkonzol egy, az oszlopba elhelyezett megmunkált acél fogadóelemeből és egy csavarral rögzíthető fogazott acél konzolelemből áll. Az fogadóelem az oszlopba kerül beépítésre a kiegészítő vasalattal együtt, amihez a konzolelemet a kizsaluzás után rögzítjük. A rendszer lehetővé teszi, hogy annyi gerendát csatlakoztassunk az oszlophoz, amennyit a keresztmetszet megenged.

A PCs® konzolok úgy kerültek kialakításra, hogy a konzol utólag állítható legyen. Miután a konzolt csavarral rögzítettük az oszlopban lévő fogadóelemhez a kapcsolat azonnal teherbíró kiékelés és hegesztés nélkül.

A standard PCs® konzolokat úgy tervezték, hogy akár 1500 KN függőleges terhelést is képesek legyenek felvenni. Ekkora teherfelvétel biztosított acél, öszvér és beton gerendák alátámszatásánál is. A függőleges terhelés mellett csavarást is felvehetünk PCs® konzollal, amennyiben acél vagy öszvér gerendát alkalmazunk.

Típusok

PCs®

Méretek

Részletes műszaki információk

Átfogó termékinformációk, mint teherbírások, szükséges kiegészítő vasalás, betonminőség, alkalmazási korlátozások, stb. a Technikai leírásban találhatóak.

Típusok

PCs® UP

A PCs® UP konzolokat pillérek tetejében alkalmazunk.

Méretek

Részletes műszaki információk

Átfogó termékinformációk, mint teherbírások, szükséges kiegészítő vasalás, betonminőség, alkalmazási korlátozások, stb. a Technikai leírásban találhatóak.

Peikko Eszköztár Revit-hez és AutoCAD-hez

A Peikko Eszköztárban könnyen elérhető az összes termék Revit-hez és AutoCAD-hez. A Peikko Eszköztár az alábbi programokat támogatja: Autodesk Revit, AutoCAD és AutoCAD LT 2016, 2017 és 2018-es változatait. Termék információkat tartalmaz és automatikus értesítést küld az elérhető frissítésekről.

Tekla Structures

Ingyen elérhetőek Peikko elemek és kacsolatok Tekla modellekhez. A riport sablon segítségével tudunk összesítést készíteni a Peikko termékekről. A plugin-ok tartalmazzák az alkalmazott termékekről szóló linkeket és videókat. Könnyen elérhetőek a frissítések.

Kapcsolat

Takács Ádám

Értékesítő mérnök

DELTABEAM, előregyártott- és monolit szerkezetek, dilatációs profilok, emelőszerelvények

Tel. +36 1 269-5463
Mob. +36 70 490-7395
adam.takacs@peikko.com

Vaszilkó Tamás

Értékesítő mérnök

Tel. +36 1 269-5463
Mob. +36 30 162 1342
tamas.vaszilko@peikko.com

Mikus Bence

Értékesítő mérnök

Tel. +36 1 269 5463
Mob. +36 31 200 1462
bence.mikus@peikko.com