PC® gerendapapucs — Vasbeton gerendák felfüggesztését biztosító rejtett kapcsolat

A PC® gerendapapucs lehetővé teszi mind a feszített mind a feszítés nélküli előregyártott vasbeton gerendák pillérekhez történő egyszerű csatlakoztatását. A PC® gerendapapucs a PCs® rejtett konzollal együtt alkalmazható.

A PC® gerendapapucsok a gerendába rejtetten kerülnek beépítésre. A gerendapapucs acél lemezekből készült konzol ellenelemből illetve lehorgonyzást biztosító bordás betonacélokból áll. A PC® gerendapapucsok a PCs® konzoloknak megfelelően kerültek kialakításra, úgy, hogy a gerendák végleges pozíciója a konzollal szabandon beállítható legyen. Miután a PCs® rejtett konzol konzoleleme felszerelésre került, a PC® gerendapapucs hegesztés és egyéb kiékelés nélkül ráültethető.

A standard PC® gerendapapucsok mind vízszintes, mind az akár maximum 1500 KN nagyságú függőleges terhelést is képesek felvenni. Két különböző típus érhető el: L (Low) az alacsonyabb, amennyiben a gerenda peremkonzol magassága < 60 mm, és H (High) a magasabb, ha > 60 mm.

Típusok

PC® H

A PC® H gerendapapucs nagy peremkonzol esetén alkalmazandó

Méretek

Részletes műszaki információk

Átfogó termékinformációk, mint teherbírások, szükséges kiegészítő vasalás, betonminőség, alkalmazási korlátozások, stb. a Technikai leírásban találhatóak.

Típusok

PC® L

A PC® L gerendapapucs alacsony peremkonzol esetén akalmazandó

Méretek

Részletes műszaki információk

Átfogó termékinformációk, mint teherbírások, szükséges kiegészítő vasalás, betonminőség, alkalmazási korlátozások, stb. a Technikai leírásban találhatóak.

Peikko Eszköztár Revit-hez és AutoCAD-hez

A Peikko Eszköztárban könnyen elérhető az összes termék Revit-hez és AutoCAD-hez. A Peikko Eszköztár az alábbi programokat támogatja: Autodesk Revit, AutoCAD és AutoCAD LT 2016, 2017 és 2018-es változatait. Termék információkat tartalmaz és automatikus értesítést küld az elérhető frissítésekről.

Tekla Structures

Ingyen elérhetőek Peikko elemek és kacsolatok Tekla modellekhez. A riport sablon segítségével tudunk összesítést készíteni a Peikko termékekről. A plugin-ok tartalmazzák az alkalmazott termékekről szóló linkeket és videókat. Könnyen elérhetőek a frissítések.

Kapcsolat

Takács Ádám

Értékesítő mérnök

DELTABEAM, előregyártott- és monolit szerkezetek, dilatációs profilok, emelőszerelvények

Tel. +36 1 269-5463
Mob. +36 70 490-7395
adam.takacs@peikko.com

Vaszilkó Tamás

Értékesítő mérnök

Tel. +36 1 269-5463
Mob. +36 30 162 1342
tamas.vaszilko@peikko.com

Mikus Bence

Értékesítő mérnök

Tel. +36 1 269 5463
Mob. +36 31 200 1462
bence.mikus@peikko.com